Monday, December 6, 2010

kesab buruk blowjob bagi lelaki..(bacaan 18tahun sahaja)

Rangsangan zakar perlulah seimbang dan sangat bahaya jika ia tidak diseimbangkan. Elakkan menggunakan rangsangan sangat banyak di zakar dan peliharakan keseimbangannya. Setiap orang pasti berbeza, anda mestilah tahu apakah jumlah ransangan yang baik untuk anda supaya tidak berlaku ransangan terlalu banyak.

Elakkan melancap dengan secara yang tidak dapat dikawal, ia dapat menjadi sesuatu yang sangat bahaya. Semasa melancap kebanyakan lelaki lebih tertumpu pada kawasan khusus zakar, kawasan ini yang ada kebanyakan erotogenic. Lelaki ini juga merangsang hanya sesetengah tempat di badan sahaja dengan melalui rangsangan yang mana tumpuannya pada satu zon tertentu reflexology.

Semasa melancap, perhatian kepada seluruh kepala, zakar dan batang harus diberikan. Keseimbangan yang diberikan semasa melancap dpat menghidari dari merosakkan tubung, kecuali jika mengeluarkan mani.

Apabila mani dikeluarkan, tenaga, bahan penting, dan nutrien akan hilang. Sangat merbahaya jika mengeluarkan mani secara berlebihan. Dengan kehilangan begitu banyak tenaga, anda tidak akan dapat kekal sihat dan risiko untuk mati awal.

Ramai yang tidak perasan kesan daripada melancap berlebihan dapat memendekkan jangka hayat. Melancap adalah satu kenyataan saintifik dan mesti difahami dengan matang.
Cara untuk membezakan lelaki yang melancap berlebihan dengan lelaki yang melancap secara teratur adalah dengan membezakan warna kulit mereka, lelaki yang melancap berlebihan biasanya warnanya sangat pudar.


Kesan akibat kehabisan tenaga, mata mereka sering malap, pendapat mereka amat perlahan dan kurang cita-cita serta selalu tertekan akibatnya melancap secara berlebihan.
Berdasarkan cerita nenek moyang, kehilangan ingatan, kebutaan dan masalah akal akibat daripada melancap. Kehilangan tenaga batin yang banyak dapat melejaskan kelenjar pituitary dimana bersangkut paut dengan fungsi ingatan dan menjejaskan kadar metabolism dan edaran dara akibat kelemahan tubuh dalam dan luaran.

P/S:atas tindakan yang 'lelaki' ambil,fikirlah jangka masa panjang,...SELAMAT BERAMAL..hihihi

3 comments: